Douane

Een goedlopend douaneproces bespaart u veel tijd. Bovendien kan het financieel interessant zijn om het douaneproces over te dragen aan een professional

Merzario: we think before we move!

Een vlot douaneproces bespaart tijd én geld

Bij het in- of uitvoeren van goederen heeft u te maken met fiscale en juridische bepalingen. Die kunnen per land behoorlijk van elkaar verschillen. Een goed en vlot lopend douaneproces bespaart tijd én geld. Dus kan het vanuit financieel oogpunt interessant zijn alle formaliteiten rondom het douaneproces door professionals te laten uitvoeren. Dat voorkomt niet alleen vertraging bij de verzending of aflevering, maar zorgt er ook voor dat u niet teveel belastingen en heffingen hoeft te betalen.

Merzario heeft een eigen douane-afdeling waar ervaren specialisten werken. Zij beperken zich niet tot één bepaald type goederen maar staan u voor alle soorten lading bij met advies, accurate berekeningen, een vlotte afhandeling van de documenten en een tijdige afdracht van belastingen en heffingen. Merzario is bovendien AEO-gecertificeerd (Authorised Economic Operator).