Winter schema airlines

30 Oct 2018

De start van de herfst gaat automatisch gepaard met het intreden van het winter seizoen in de luchtvracht industrie . Deze periode loopt vanaf 1 november 2018 tot en met 31 maart 2019

Vooral in de maanden van november en december is de druk op de luchtvracht enorm omdat alle winkels tijdig bevoorraad moeten worden voor de kerstinkopen.

Deze druk resulteert in overvolle vliegtuigen , vertraging bij de afhandelaren en luchtvracht tarieven die per dag kunnen fluctueren of zelfs alleen tegen expres tarieven worden geaccepteerd .

 

Ook voor Merzario is dit elke keer weer een periode vol uitdagingen. Om deze het hoofd te bieden gaan wij tijdig met al onze partners (airlines, afhandelaren, agenten en onze overzeese kantoren ) in gesprek zullen wij tijdens deze periode dagelijks met hen in contact blijven om eventuele vertragingen tot een  minimum te beperken.

 

Om uw goederen tijdig te kunnen versturen willen we u daarom adviseren uw zending zo vroeg mogelijk bij ons aan te melden.

Voor ondersteuning kunt u altijd contact opnemen met ons Air Freight team op Schiphol op 020-6530630 of via amsterdam@merzario.nl.

Back to the overview