Nieuwe collega!

14 May 2019

Mijn naam is Renate Ruijsbroek, negenenveertig jaar en werk sinds vijftien april dit jaar bij Merzario op de import afdeling,  Verder ben Ik ben een enorme dierenvriend,.

Het is altijd een hele beleving bij een andere werkgever aan de slag te gaan maar na mijn gesprek met Arnold durfde ik weer een nieuwe uitdaging aan te gaan.
Naar mijn idee is Merzario een prettige en betrouwbare expediteur en werkgever welke uiteraard onder velen bekend staat vanwege zijn goede naam en service.

Mijn loopbaan is begonnen bij Lommerts, later de Bruin Lommerts en heb daar acht jaar gewerkt op de Zwitserland afdeling met het plannen van groepage trailers met vaste chauffeurs, veel contact met agenten
dan wel het hele pakket van documenten typen achter de typemachine, voorberichten, betalingen, bordereaus  op de ouderwetse manier profit share handmatig niks digitaals Transport en zeevracht shipments !
Naar het warehouse rijden omdat iets niet past of kwijt was en met je baas mee op sleeptouw naar klanten
Het computertijdperk kwam net op gang en mobiele telefoons waren er nog lang niet. Een mooie tijd ;) 

Vervolgens een overstap gemaakt naar SGS Warehouse, veel koffie, melkpoeder, cacao, kleding en papier. Hier heb ik ongeveer anderhalf jaar gewerkt en ben gestopt omdat ik zwanger was en graag de eerste 5 jaar voor mijn kind wilde zorgen.
Dit was een goede keuze maar voor mijzelf geen succes, ik wilde werken en ben al in de zeevrachtwereld beland.
De laatste jaren gewerkt bij UTI Nederland, Amerikaans bedrijf  en overgenomen door de concurrent, dat was niet mijn ding en werd gelukkig gevraagd door een oude Branch manager v  in de Moerdijk te werken als Inside sales aangezien zij moesten groeien.
Dat was een hele klus en al snel met een nieuwe computersysteem en acht man nieuwe geïntegreerd overgenomen van een ander bedrijf werd de zeevrachtafdeling groter zowel import als export met klanten die bezocht moesten worden en al snel in verband met ziekte en weggaan van diverse BU-managers de afdeling aan gaan sturen.
Aangezien het bedrijf wat later bleek in de verkoop te staan overgenomen werd heb ik wederom een overstap gemaakt.

Ik kan eigenlijk zeggen dat ik blij ben bij Merzario te werken en als zeer welkom ben ontvangen. Ik hoop dat ik mijn ervaring op de importafdeling mag delen en samen met deze fantastische mensen een mooie bijdrage kan leveren.

Back to the overview