Luchtvracht

Waar ter wereld de eindbestemming ook is: met Merzario verloopt het verzenden van uw luchtvracht vlekkeloos.

Merzario: we think before we move!

Probleemloze verzending van uw luchtvracht

Uw goederen moeten snel van de ene naar de andere plaats. Daarom kiest u voor verzending per vliegtuig. U zoekt een betrouwbare expediteur met kennis van zaken die alles voor u regelt. Onze luchtvaartspecialisten zijn thuis in de wereld van de airlines, de luchthavens en de afhandeling ter plaatse, ongeacht waar de eindbestemming zich bevindt. Achter de schermen zorgen wij voor een probleemloze verzending van uw luchtvracht.

We think before we move

Communicatie is essentieel, digitaal én persoonlijk. Juist deze combinatie onderscheidt ons van veel andere expediteurs. Voor ons is het verzenden van luchtvracht meer dan het bepalen van het tarief. Wij gaan met u in gesprek. Wat zijn uw wensen en voorwaarden, hoe kunnen wij uw goederen snel ter plaatse krijgen? Kortom: We think before we move!

Service van hoog niveau

Import, export, cross trade of special cargo: wij bieden u gemak in het hele logistieke proces. We vergelijken de tarieven en schema’s van alle luchtvaartmaatschappijen, reserveren de ruimte en regelen de verzending en de ontvangst. Ook kunnen wij de inklaring, aflevering en administratieve afhandeling voor u regelen. Merzario beschikt namelijk over een eigen douane-afdeling. Wij werken met moderne digitale systemen. Via uw eigen account in ons portal blijft u op de hoogte van het verzendproces (track & trace). Zijn er bijzonderheden, dan nemen wij uiteraard contact met u op. Ook alle documentatie en de administratieve afhandeling is digitaal in ons portal beschikbaar.