Over Merzario

Waarom Merzario?

Expediteurs zijn er vele, van groot tot klein. Wij zijn niet de grootste, maar we zijn wél onderscheidend. Met name door onze service, onze transparante aanpak en de wijze waarop we met onze klanten meedenken. Dat laatste doen we proactief. Dit alles, gecombineerd met onze jarenlange ervaring, maakt Merzario een ervaren specialist op het gebied van zeevracht, luchtvracht, cross trading en alles daar omheen. Wij zijn een betrouwbare, financieel gezonde en digitaal vooruitstrevende expediteur en hebben alle logistieke services onder één dak.

Het belang van persoonlijk contact in een digitale wereld

Wij geloven heilig in persoonlijk contact en heldere communicatie. Wij denken mee met onze klanten. Dit zijn geen loze woorden, de praktijk heeft dit al vele malen aangetoond . Onze mensen staan 24 uur per dag klaar om u van dienst te zijn. Zij hebben kennis van zaken, denken met u mee en zoeken, zeker in bijzondere situaties, samen met u naar een passende oplossing. Zoals het vinden van ruimte op een containerschip of in het vrachtruim van een vliegtuig in een last minute-situatie. Ervaar het zelf of vraag het na bij een van onze vele vaste klanten.

Import

De import van goederen vanuit Azië naar Nederland is nog steeds het grootste deel van onze activiteiten. Wij hebben eigen vestigingen in Hongkong (ons hoofdkantoor in Azië) en in China en Vietnam. Met onze mensen ter plaatse is dagelijks intensief contact. Daarnaast beschikken we over een netwerk van betrouwbare partners en agenten over de gehele wereld.

Export: snel groeiende markt

De export van goederen vanuit Nederland (de Rotterdamse haven en Schiphol) groeit snel, met name voor het containervervoer over zee (FCL en LCL) en groupage-transport. Merzario groeit mee. Onze dekking is wereldwijd. De aansluiting van ons digitale systeem op die van rederijen, luchtvaartmaatschappijen, douane en Kamers van Koophandel zorgt voor een uiterst efficiënt ordermanagement en vendormanagement.

Merzario in het kort

  • Wij zijn wereldwijd actief en sterk vertegenwoordigd in Azië
  • 12 eigen vestigingen over de gehele wereld
  • Betrouwbaar netwerk van agenten waardoor wereldwijde dekking is gegarandeerd
  • 150+ medewerkers die u 24/7 van dienst zijn
  • Onderscheidend in service
  • Innovatieve digitale ondersteuning van logistieke processen
  • Wij doen wat we beloven, 'what you see is what you get!'


Lees binnenkort ook het interview met onze CEO Nico de Ruiter

Merzario: we think before we move!