Zeevracht

Doordat wij al onze logistieke service onder één dak kunnen aanbieden, voorzien wij u van alle gemakken in het verschepingsproces.

Merzario: we think before we move!

Goed vervoer levert geld op

Uw goederen moeten per schip van A naar B; vanuit Azië naar Nederland of vanuit Nederland naar elders op de wereld. Of u verstuurt goederen ‘cross border’, waarbij alleen de afhandeling in Nederland plaatsvindt. U zoekt een betrouwbare expediteur met kennis van zaken die alles voor u regelt.

We think before we move

Vervoer kost geld, goed vervoer levert geld op. Dat vinden wij. Wij kijken naar meer dan alleen het tarief en het verschepen van containers. Welke opties zijn interessant, wat zijn uw wensen en voorwaarden en op welke manier kunnen we uw goederen zo efficiënt mogelijk verschepen en afleveren? Daarover gaan we met u in gesprek. Uiteraard doen we dat op basis van heldere afspraken, zonder verborgen kosten. 

Service van hoog niveau

Import, export, cross trade of projectlading: wij bieden u vooral gemak in het hele logistieke proces. Van boekingen bij rederijen, de zorg dat uw goederen op het juiste moment op de kade staan, het transport over zee tot en met de ontvangst, de inklaring, de aflevering en de administratieve afhandeling. Daarbij maken we gebruik van moderne digitale technieken.

Via uw eigen account in ons portal blijft u op de hoogte (track & trace). Zijn er bijzonderheden, dan nemen wij contact met u op. Een aantal dagen voor de geplande aankomstdatum krijgt u bericht wanneer de zending geleverd kan worden of wanneer u deze kunt ophalen.